24 maart: Weer thuis.
25 maart 2016 - Bangkok, Thailand
Nou dat was vanmorgen wel even wennen aan de temperatuur op Schiphol. Gisteren nog zo'n 38 tot 40 gr. in Bangkok en nu nog maar 10 graden hier. Na een vlucht van 11uur en een treinreis van 2 uur waren we weer thuis. We werden ontvangen met soep en lekkere broodjes door onze buurvrouw, net als in 2013. Dit keer kwamen we tevreden en gezond weer thuis.
In de trein hadden we eergisteravond aan de reisgenoten via de laptop de gemaakte foto's laten zien d.m.v. een diashow en toen zeiden sommigen dat ze alweer veel kwijt waren wat we allemaal gezien en meegemaakt hebben. Gisteren hoorden we van de anderen wat ze in Bangkok nog gedaan hebben. Dat was o.a. de fietstocht, een ritje met een tuk-tuk of een bezoek aan de avondmarkt.
De terugvlucht van Bangkok naar Amsterdam is goed verlopen en onze reis eindigde met een zachte landing.
Op Schiphol hebben we vanmorgen afscheid genomen van de reisgenoten en op Bangkok airport van onze reisleider Darun; we mochten echter Joe tegen hem zeggen.
Allen bedankt voor de leuke reacties. Een volgende reis is er voorlopig niet gepland. Voor nu geen foto's, want de jetlag begint op te spelen.

Had graag even willen komen maar helaas was dat niet mogelijk , wist ook niet wanneer jullie er waren vandaar .
Ook geen app ontvangen , jammer.
Hopelijk hebben jullie er van genoten , nu weer veilig thuis
Slaap zacht in jullie eigen vertrouwde BED.
louis