Vrijdag 14 juni.
14 juni 2024 - Leksand, Zweden
Na het avondeten van gisteravond nog een rondje gelopen rond het hotel. Bij het maken van het verslag van gisteren bleek dat we beiden toch wel moe waren en dus gingen we vroeg naar bed. Om 7.30 opgestaan en goed uitgerust begonnen we aan ons ontbijt. Het was vanochtend aldaar niet zo druk als gisteren. Om 9u vertrokken we weer naar ons volgende verblijf: een huisje in Leksand gelegen aan een meer. Wel even 226 km rijden. Onderweg was er steeds hetzelfde beeld. Langs weerszijden van de weg bomen en veel lupines. Regelmatig kwamen we vrachtwagens tegen geladen met boomstammen en stukken bos waar geen bomen meer stonden. We zagen echter geen jonge aanplant van bomen zoals in Zuid-Afrika. Om 11 u dronken we een bakkie koffie bij een wegrestaurant en om 14.00u hebben we eerst nog bij de COOP wat te eten gekocht voor de komende dagen. Om 14.20u waren we bij ons huisje en stonden versteld van de ligging en de grootte ervan. Er stonden nog twee huisje bij, waar ook een bed in stond. De eigenaar noemde deze huisjes “de little cabin” en de “servant cabin”. Verder stond er nog een buitentoilet , onlangs nog gebruikt zag ik, maar gelukkig was er in de mainhouse ook een toilet in de “badkamer”. Nadat we ons gesetteld hadden hebben we lekker in het zonnetje op het terras gezeten en genoten van het uitzicht op het meer en twee vogeltjes die druk bezig waren voedsel te verzamelen voor hun kroost, die onder de pannen van een bijhuisje zat. Daarna wat soep gegeten en om 18.30 u onze warme maaltijd genuttigd. Morgen zien we wel weer. De foto’s zijn weer apart te bekijken, want het lukt mij niet om ze in de text te verwerken. Zal wel een trucje voor zijn.

Ja ja een beetje moe komt ook omdat jullie gelukkig nog ZO jong zijn , ha ha .
Toch n hele reis en onderneming maar het komt zeker goed .
Fijne voortzetting.
groetjes van ons .
Doe ik ook van jullie verhalen en foto's.
Veel plezier in Zweden.