Schiphol

27 februari 2025 - Schiphol, Nederland

Nou dat belooft wat: op Schiphol zagen we dat onze vlucht 1 uur vertraging had. Hanny maakte zich al zorgen of we onze aansluiting in Dubai wel zouden halen. Verder heeft Hanny staan klungelen om door de poortjes te komen naar de security en de douane. Haar boardingpass werd niet geaccepteerd. Heb toen hulp ingeroepen van een Schipholdame. Ook zij kreeg geen groen licht voor elkaar. Bij het eerste poortje lukte het uiteindelijk wel. Intussen had Hanny al een hele rode kleur. Deze werd bij de security niet minder toen ze na de scan ook nog helemaal gefouilleerd werd en toen ze haar spullen daarna uit de bak wilde halen werd haar handtas  ook nog gecontroleerd. Er werd een swap genomen van haar agenda om te zien of er sporen waren van drugs. Toen had ze het al helemaal gehad en ging haar jas uit. Ze stikte van de warmte. Nou hadden we vanwege de vertraging wel 1 troost: we kregen een voucher om voor 25 euro wat te eten te kopen. Hebben we dus ook gedaan. We hopen dat er verder geen obstakels meer opduiken en zo ja: die lossen we dan wel weer op. Tot horens in Sri Lanka, want daat gaat de reis naartoe.

1. Madeleine:
    Wat een verhaal!
    Hanny was natuurlijk helemaal zenuwachtig, zou ik ook zijn.
    Hopelijk gaat nu verder wel alles goed op Schiphol.
    Goede vlucht naar Colombo!
  2. Ans Peters:
    27 februari 2025
    Oh jee, wat een stress, zou ik ook krijgen van dat gedoe met die poortjes. Die rode kleur was vast niet in haar paspoort geregistreerd, vandaar die extra controle. Arme Hanny, maar ik duim mee dat de verdere reis soepeltjes verloopt Smakelijk eten, daar zit in dit geval geen kopers smaak aan.
  3. Hanno:
    27 februari 2025
    Op reis gaan is nooit saai.
  4. Sander cuppen:
    27 februari 2025
    Elke keer weer wat op Schiphol!!!!, ik weet er alles van !!!!!!, na de controles kun je lekker bijkomen en ontspannen!!!!, fijne reis!!!!
  5. Leo en mariëtte:
    27 februari 2025
    Nou nou je moet maar pech hebben. Logisch dat er stoom uit je oren komt. Hoop dat de reis verder hoed verloopt.
  6. Hetty:
    27 februari 2025
    Goede reis en lachend verder😊
  7. Ton en Wilma:
    27 februari 2025
    Ook wij wensen jullie een fijne reis en een mooie vakantie.
    Hopelijk verder zonder problemen.
  8. Tineke:
    27 februari 2025
    Jeetje Hanny wat een start.Daar krijg je toch de zenuwen van.Hopelijk gaar de vlucht naar Colombi zonder strubbelingen.Goede vlucht en gr 10
  9. Herman:
    28 februari 2025
    Ja, even wat stress, eind goed al goed, een ervaring rijker. Jullie vlogen met de A380, een machtig mooi toestel. Eind goed al goed, nu genieten. 🏝️
  10. Louis en Dien:
    1 maart 2025
    Potverdorie, daar zou ik / wij ook de kriebels van krijgen. Kleur rood dat kan ik me indenken , maar gelukkig alles is goed gekomen . En eten toe maar of dat compenseert ???
    Verder mooie reis , zonder trobels .
    Dien en Louis