Maandag 23 september

23 september 2013 - Bangkok, Thailand

Vanmorgen al vroeg uit de veren. Om 6u ontbijt en om 7 u vertrek voor een fietstocht door Bangkok. Co van Kessel leende ons de fietsen. We reden door de kleine straatjes van BangkokHanny fietst door een donker steegje. en zagen en roken van alles wat we normaliter nooit zagen of roken. Lekker en minder lekker. Mooi en niet mooi. Je kunt je van alles voorstellen. Om 9u begon het echter te regenen en kregen we gelukkig een regenjas van de Thaise begeleiders. In de regenjas. Na een half uurtje was het weer droog en na een ander half uurtje regende het weer. We kwamen echter bij droog weer aan, maar we moesten onze schoenen en nat geworden spullen wel met de föhn op de kamer drogen, nadat we eerst van een lunch gebruik hadden gemaakt.

s' Avonds zijn we naar een spectaculaire show geweest van Siam Nimarit. Duurde anderhalf uur met olifanten op het toneel en geiten en veel leuk verkleedde mensen in kleurrijke kostuums. Uiteraard werd er eerst van ons een foto gemaakt samen met een

mooie Thaise meid. Samen op de foto.

Een olifant uit de voorstelling van Siam Miramit.

Zo morgen weer vroeg op want we vertrekken al om 7 u naar Ayutthaya en we slapen in Tak. Eerst douchen en ontbijten en uitchecken. Leuke dag geweest.

Oh ja, een Belgische groepsgenote stootte haar teen bij het fietsen en deze werd met alle egards ontsmet en van een oranje pleister voorzien. Verder mochten we tijdens de mooie show van vanavond niet filmen of fotograferen, dus hiervan geen foto's.

1. Ans:
    24 september 2013
    wat een avontuur zal dat zijn geweest: op de fiets door Bangkok!
    waren die regenbuien lekker verkoelend of toch een soort warme douche?
    prachtige foto's trouwens.
  2. Will:
    24 september 2013
    ik geniet mee van jullie avontuur. ga zo voort en geniet.
  3. Bert en Annie:
    24 september 2013
    Wij genieten iedere dag van jullie mooie verhalen