Dinsdag 1 oktober

1 oktober 2013 - Chiang Rai, Thailand

Ben op maandag 30 september om 15u uit het ziekenhuis ontslagen. Kreeg een pak medicatie mee en een kopie van de medische verklaring. Een busje van het mooie Phowadol Resort in Chiang Rai heeft ons opgehaald en Fox had een nacht verblijf bijgeboekt. Een contactpersoon belde ons al direct op om ons bij te staan. Om 20u werden we pas opgebeld door iemand van de reisverzekering die ons uitlegde hoe de procedure zou zijn, maar die wisten we al toen ik nog op de IC lag. Hij kon pas wat regelen als er een medische verklaring van de ziektekostenverzekering naar hen was gestuurd die deze weer moest krijgen van het ziekenhuis.

Heb daarna direct met IZZ contact opgenomen en de kopie van de medische verklaring naar hen laten faxen op het resort. Nu wachten we op goedkeuring door een medicus, waarna de vluchten geboekt kunnen worden. Hopelijk sluiten ze goed op elkaar aan, anders moeten we 14 u wachten op Bangkok. Heb dit ook al aangegeven bij de reisverzekeringsman. Bellen blijkt inderdaad peperduur te zijn.

Hierbij nog enkele foto's van het resort. Hanny is de regisseur.

1. Tineke:
    1 oktober 2013
    Jeetje, heb ik iets gemist? Wat is er aan de hand of geweest?
    Vliegen jullie terug naar huis?? Mag ik wat horen en dank,
    sterkte en groetjes,
    Tineke
  2. Marjo:
    Sjaak en Hanny,
    Waat vervelend allemaal en wat een schrik.
    Wij wensen jullie vanuit VieCuri heel veel sterkte.
    Kom goed thuis.
  3. Will:
    1 oktober 2013
    Goed om te lezen en te zien dat het weer wat beter gaat. Nou maar hopen dat de vluchten een beetje op elkaar aan sluiten. En dan thuis bijkomen met een kopje Limburgse koffie. Sterkte voor allebei.
    Groet van Will
  4. Louis en Dien:
    1 oktober 2013
    Hallo Sjaak en Hanny, niet zo mooi om dat te horen ik schrik me een hoedje ,dit komt zeker weer goed , alleen jammer dat jullie deze reis moeten afbreken. Beter terug komen dan dat je nog meer problemen gaat krijgen zo maar ergens nog verder weg. Veel beterschap ook van Dien Sterkte grtz Louis
  5. Slavica en Vojko:
    2 oktober 2013
    Hallo Sjaak en Hanny alles oky.