Dinsdag 18 juni.

18 juni 2024 - Kalmar, Zweden

Lekker geslapen vannacht en toen we het daglicht binnen lieten, scheen de zon volop en dat om 7.30u. Na het ontbijt de koffers weer “gepakt”  en de route naar ons volgende hotel bekeken. We wilden onderweg een bepaalde route volgen en dus werd de TomTom nog even met rust gelaten. Via Linköping reden we door een natuurgebied Kisa, waar we koffie dronken aan een hangtafel. We reden verder naar Oskarshamn aan de oostkust. Daar hebben we in een conditorei geluncht. Om half vier kwamen we aan bij ons hotel in Kalmar. Onderweg werden de autoruiten een klein beetje nat van wat spetters. Verder werd zonneschijn afgewisseld met wat wolken. De wegen waren over het algemeen schitterend. Wederom veel bossen langszij. Als avondeten hebben we beide Gnocci genomen en als nagerecht Cappuccino panna cotta (klinkt interessant). Voor morgen staan een bezoek aan een kasteel vlakbij (hopelijk is het open) en het eiland Oland op het programma. Wederom tot morgen. Oh ja: we hebben er vier uur over gedaan om in Kalmar te komen-op ons dooie gemak- we hebben immers vakantie.

1. Herman:
    19 juni 2024
    Jullie genieten van het mooie Zweden en ook van het veel betere weer.
  2. Hanno:
    19 juni 2024