Aankomst

11 maart 2016 - Ayutthaya, Thailand

De reis met de trein en het vliegtuig is goed verlopen. We waren om 7.05 u geland op airport Bangkok. Nu zitten we al in het hotel in Ayutthaya, hebben ons opgefrist en gaan om 12 u (6u in Nederland) met de bus om te lunchen en een tochtje met de boot maken en wat tempels bezoeken. Na het diner vanavond volgt verder verslag. Oh ja: morgen wordt het hier 40 gr. Wat een verschil met Nederland toen ik donderdagochtend in Venray buiten kwam en het had gevroren.

1. Louis en Dien:
    11 maart 2016
    Mooi weer dat wilden jullie toch , maar 40 gr is heel veel, toch.
    Verkoudheid za l snel verdwijnen , hoop ik.
    Lekker eten ennnnnn ga er voor .
    Ga direct stukje fietsen , morgen middag met club mee.
    enige ophef B1 groep , maar komt goed.
    Veel kijk plezier
    louis
  2. Tineke:
    Ha Hanny en Sjaak,

Heel fijn dat de reis goed verlopen is. Maar 40 graden, ik moet er niet aan denken. Maar dat is bij jullie bekend. En jullie vinden dat heerlijk. Geniet ten volle van alles wat je daar ziet en meemaakt. Heel veel plezier en groetjes,
    Tineke
  3. Madeleine:
    11 maart 2016
    Fijn dat de reis goed verlopen is. Wat een hitte met 40 graden. Gelukkig kunnen jullie ertegen.
  4. Ans:
    11 maart 2016
    Ben ik te laat met een goeie reis naar Thailand te wensen, fijn dat ik nog een goeie reis en veel genietmomenten in Thailand kan wensen. Gelukkig is het eerste al goed gelopen en de rest zal zeker prettig zijn. Genietze!!