11 februari
11 februari 2026 - Ninh Binh, Vietnam
Inmiddels hebben we weer wifi en kunnen we weer melding maken van de gebeurtenissen van vandaag. Ook vandaag waren we weer om 6u op. Kregen ontbijt om 7u en vertrokken we al om 7.20 u met een bootje (tender genaamd)
naar een eiland (Titov)
Om daar 427 trappen omhoog te klimmen en er van het uitzicht te genieten. Bij de andere foto’s kun je ons daar ook bewonderen. We konden daar ook weer het Karstgebergte zien in het water. Dit was een mooi Panorama. Vervolgens zijn we om 7.45 u weer aan boord gekomen en hebben ontbeten.
We hadden alles al ingepakt en om 9.30 u vertrokken we weer naar het vasteland waar we om 10u aankwamen terwijl de bemanning ons hartelijk uitzwaaide. Vervolgens zijn we voor de volgende 280 km op stap gegaan en hadden onderweg een coffeestop waar we wat snuisterijen kochten. En uiteraard een plaspauze kregen. Ten slotte brachten we aan twee tempels een bezoek.

Tempelcomplex van de Dinh Dynastie en de Ledynasty in Minh Binh.Onderweg kwamen we nog een complete dode geit te koop aangeboden tegen
En een zeldzame buffel.
Het hotel betrokken we daarna en maakten we ons op om uit eten te gaan. Daar waar het hotel stond was geen eetgelegenheid en zijn we de stad verderop gaan eten. Het was allemaal lekker en echt Vietnamees. Helaas geen foto’s want alles werd een voor een op een draaitafel gezet het leek wel een 6 gangen diner. Morgen gaan we wat later weg en is het de bedoeling dat we een fietstochtje gaan maken en een boottochtje. Voor nu is het misschien wat vroeg, maar we gaan dadelijk slapen.

Spannend en mooi .
Geniet ervan, we kijken uit naar jullie volgend avontuur het fietsen.